Lolita Novikova par mīļoto sauc ievērojamu biznesa cilvēku (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Jūlijā dziedātāja, kādreiz tik populārās grupas «Rebel» soliste Lola Novikova nosvinēja savu piecdesmito dzimšanas dienu, kā arī atbrauca uz Latviju, lai draugiem un ģimenei atrādītu savu jauno mīļoto.

Dziedātāja Lola Novikova ar mīļoto iepazinusies jau pirms gada, kā informē izdevums «Privātā Dzīve», dziedātājas jaunais mīļotais ir Šveicē dzīvojošs anglis.

Iepazīšanās notikusi bārā, kurā Lola apciemojusi savu draudzeni, vīrietis uzlūdzis viņu dejot, un dejas laikā kāds izrāvis viņam plecasomu, kurā atradās dokumenti un nauda.

Tā kā Lolai bija sporta apavi un apģērbs bijis sportiska rakstura, sieviete skrējusi pakaļ zaglim, par ko pārsteigts bijis vīrietis, jo sieviete tik ātri noreaģējusi uz zādzības faktu.

Foto: facebook.com

Attiecības attīstījās ļoti strauji, Lola ar mīļoto apmeklēja dažādus mūzikas festivālus Montē un Zermatā, ceļojot pamanīja viens otra vārdus un personas kodus. Tikai tad Lola saprata, ka vīrietis ir viņas vecuma, nevis jaunāks par viņu.

Ziņkārības mudināti, abi mīlnieki internetā izmeklējās visu informāciju viens par otru, un beigās izrādījās, ka Lolas noslēpumainais draugs ir ievērojams biznesa cilvēks, tieši tāpēc viņa nevēlas publiskot vīrieša vārdu.

Apmeklējot Rīgu, pāris kopā nosvinējuši gan Jāņus, gan Lolas dzimšanas dienu, gan apmeklējuši Toma Džonsa koncertu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu