Paaugstināsies biļešu cenas uz Studentu Paradīzi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE organizatori informē, ka šobrīd festivāla ieejas biļetes cena ir 5 EUR, bet, sākot ar 1.septembri, cena paaugstināsies.

Vēl šodien festivāla ieejas biļetes iespējams iegādāties par īpašo cenu - tikai 5 EUR, bet, sākot ar 1. septembri, biļešu cena pieaugs. Turpmāk ieejas biļetes maksās 8 EUR. Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv.

Lai pienācīgi iesildītos grandiozajiem studentu svētkiem, jau šonedēļ sāksies Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE pre-party pasākumi visā Latvijā. Tās būs trīs aizraujošas naktis trīs dažādās pilsētās. Visos iesildošajos pasākumos ieeja no 18 gadiem.

Pre-party kalendārs:

  • 2. septembrī Jelgavā – mūzikas klubā «Jelgavas Krekli»;

  • 3. septembrī Rīgā – Latvijas 1. Rokkafejnīcā;

  • 4. septembrī Ventspilī – klubā «KISS».

Jau ziņots, ka šogad uz Ondo.lv STUDENTU PARADĪZE skatuvēm kāps tādi Latvijā iemīļoti mākslinieki kā MNTHA, Edavārdi, Triānas Parks, Moontalk, OLAS, Musiqq, Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Vento un citi. Festivālam tuvojoties, mākslinieku saraksts tiks papildināts.

Baltijas lielākais studentu festivāls STUDENTU PARADĪZE norisināsies 18. septembrī Arēnā Rīga. Šogad festivāls tiek organizēts jau 8. reizi un, kā ierasts, tas kopīgā mūzikas iedvesmā vienos vairāk nekā 11 000 Baltijas valstu studentu, vadošās augstskolas un jauniešu iecienītos māksliniekus.

Festivāla ģenerālsponsors - Ondo.lv, draudzīgs īstermiņa aizdevējs.

Festivālu atbalsta: Shark, Pringles, M&Ms, Milka, Estrella, Just5, Forum Cinemas, Coffee Inn, Jagermeister, Evelatus

Informatīvie atbalstītāji: 1188.lv, Forum Cinemas, TV3, Sound Impulse, Cosmopolitan, Narvesen, Inbox.lv, TvNet, Spoki.lv

Partneraugstskolas: RISEBA Studējošo pašpārvalde, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments, Ekonomikas un Kultūras augstskolas Studentu pašpārvalde, Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde

Vairāk informācijas www.studentuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu