Aktrises Dženiferas Lorensas jaunā sirdsāķīša vārds šokē Holivudu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Dženifera Lorensa jau pāris mēnešus ir izšķīrusies no sava iepriekšējā mīļotā, aktiera Nikolasa Holta, nu viņa ir atradusi jaunu mīlestību un jau atkal metusies angļu džentlmeņa apskāvienos. Šis džentlmenis nav neviens cits kā grupas «Coldplay» solists Kriss Martins.

Izrādās, Kriss Martins nespēj ne tikai pavadīt daudz laika šķirti no bijušās sievas, aktrises Gvinetas Paltrovas, bet brīvos mirkļus velta citai aktrisei Dženiferai Lorensai, tādā veidā staigājot no vienas sievietes pie otras.

Aktrises un mūziķa romāns nāca gaismā, kad Kriss Martins koncerta laikā nepadomāja un, ieraugot VIP telpā Dženiferu, sūtīja viņai gaisa skūpstu un viņa nosarkusi sūtīja to viņam atpakaļ.

Tāpat arī abas zvaigznes apmeklēja vairākus pasākumus Londonā un turējās no visiem savrup, daudz sarunājās, flirtēja un, domājot, ka neviens viņus nevēro, saņēma viens otra roku.

Dženiferas Lorensas aizraušanās ar Krisu Martinu ir vērojama jau labu laiku, sieviete pēdējo gadu garumā ir apmeklējusi neskaitāmus grupas «Coldplay» koncertus, kā arī ieteikusi grupas dziesmas filmas «Hunger Games: Catching Fire» mūzikas izlasē.

Pāris ne noliedz, ne apstiprina savas attiecības, vien paziņo, ka bauda viens otra sabiedrību.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu