Samanta Tīna apdāvina Ušakovu un piedalās šovā «Lietuvos Balsas» (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Dziedātāja Samanta Tīna 13.augstā apmeklēja Rīgas domi, kur tikās ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu un pasniedza mēram balvu, dāvanu karti 500.000 rubļu apmērā. Turklāt mūziķe vēlas iekarot Baltijas valstis un piedalās populārajā Lietuvas šovā «Lietuvos Balsas».

13.augusta vizīte pie Rīgas mēra bija otrā reize dziedātājas Samantas Tīnas dzīvē, kad viņa devās uz oficiālu pieņemšanu Rīgas domē.

Foto: no personīgā arhīva

«Pirmā reize bija pirms diviem gadiem, kad 2012. gadā ieguvu 1.vietu festivālā «Slavjanskij Bazar». Pēc uzvaras mērs man pasniedza goda rakstu! Šoreiz bija mana kārta pateikties, es pateicos Ušakova kungam par atbalstu, par transportu uz Baltkrieviju, kur šogad biju starptautiskajā žūrijā konkursā «Slavjanskij Bazar». Rīgas dome ļoti operatīvi atrisināja transporta problēmu,» stāsta Samanta.

Samanta neslēpj, ka viņai tas bija liels gods un dziedātāja bija patīkami pārsteigta par uzaicinājumu pārstāvēt Latviju starptautiskajā žūrijā. Cilvēki Baltkrievijā ir ļoti viesmīlīgi un smaidīgi, vēl joprojām atceras Samantu ar sarkaniem matiem, izpildot dziesmu «Rūžeņa».

Uz izbrīnu, ka viņu novērtē citās valstīs, bet dzimtenē, Latvijā dziedātāja netiek novērtēta ne «Jaunā viļņa» atlasēs, ne Eirovīzijas dziesmu konkursā, mūziķe atbild, ka nejūtas nenovērtēta.

«Vispirms ir jānovērtē pašam sevi un jāciena, tad var vērtēt citus, tas par to vai nejūtos nenovērtēta Latvijā! Nē! Katrā valstī sava mentalitāte,» smaida Samanta.

Foto: no personīgā arhīva

Tikšanās pie Rīgas mēra pagāja ļoti omulīgā, nepiespiestā gaisotnē, Samanta padalījās ar iespaidiem, kurus ieguvusi festivālā, kā arī pateicās mēram par atbalstu.

«Kā pateicību gribēju mēram uzdāvināt ko oriģinālu, tāpēc uzdāvināju dāvanu karti 500 000 rubļu vērtībā no baltkrievu apavu ražotnes «Belwest»! Par dāvanu karti mērs bija patīkami pārsteigts,» dāvināšanas prieku nespēj noslēpt Samanta.

Foto: no personīgā arhīva

Kā lielāko savu jaunumu Samanta Tīna min piedalīšanos Lietuvā populārajā televīzijas šovā «Lietuvos Balsas».

«Neslēpšu, jā, es piedalos šajā šovā. to sāks pārraidīt septembrī, tāpēc arī neko vairāk izpaust nedrīkstu! Vienīgi to, ka nākamais etaps būs decembrī, kad būs televīzijas tiešraides ar skatītāju balsošanu! Līdz šim man gājis labi. Par to, kā man ies tiešraidēs, es informēšu atsevišķi,» tā Samanta.

Dziedātāja neslēpj, ka piedalās konkursā «Lietuvos Balsas», jo vēlas iekļūt visu Baltijas valstu mūzikas apritē.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu