Ritas Oras bijušais muzikāli kaitē dziedātājai (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātāja Rita Ora publiski atzinusies, ka viņa nav uzstājusies prestižajā «Teen choice awards» ne tāpēc, ka nav to vēlējusies, bet tāpēc, ka viņas bijušais ir aizliedzis izpildīt dziesmu. Kā zināms, mūziķes bijušais nav neviens cits kā populārais dīdžejs Kalvins Hariss.

Mūziķe intervijā skaidroja, ka viņas bijušais mīļotais, dīdžejs Kalvins Hariss aizliedzis viņai izpildīt 2012.gadā populāro dziesmu «I will never let you down», kuru mūziķe vēlējās dziedāt šā gada «Teen choice awards» ceremonijā.

Dziedātāja pat veltīja laiku, lai paskaidrotu tiem, kuri no mūzikas biznesa neko nesaprot, kā tas darbojas – tā kā dziesmu uzrakstīja dīdžejs, viņam vienmēr ir jāapstiprina savas dziesmas izpildīšana televīzijā, un populārais dīdžejs, lai ieriebtu bijušajai, to nav izdarījis.

Par spīti tam, ka Ora veidoja šovu un pārveidoja dziesmu jaunās skaņās, viņa nebija pārsteigta, ka dīdžejs aizliedza viņai uzstāties.

Mūziķe uzsvērusi, ka dziesma viņai bija īpaša, jo vīrietis to rakstīja speciāli Ritai, esot attiecībās, bet tagad, nevarot izpildīt hitu, dziedātāja jūtas skumji, jo saprot, ka viņš nav ticis pāri bijušajām attiecībām.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu