Selīna Diona atsakās no karjeras savas un vīra slimības dēļ (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populārā dziedātāja Selīna Diona 13.augustā paziņojusi, ka izbeidz savu mūziķes karjeru, lai veltītu visu savu uzmanību ģimenei. Kā izrādās, dziedātājas vīrs Renē Angelils ir smagi sasirdzis un Selīna ir izlēmusi veltīt laiku viņam.

Dziedātāja Selīna Diona ir daudzu jo daudzu dziedātāju muzikālais paraugs, tomēr dziedātājai ar to ir par maz, viņu laimīgu dara ģimene un viņas vīrs.

Selīna ar septiņdesmit divus gadus veco Renē Angelilu ir precējusies jau divdesmit gadus, vīrietis jau daudzus gadus cīnās ar vēzi, un nu Renē atkal ir nonācis ārstu uzraudzībā.

Diona nespēj vairs viena pati audzināt pāra trīs bērnus no kuriem jaunākajiem, dvīņiem ir nieka četri gadi, turpināt muzicēt un vēl rūpēties par vīru, tāpēc mūziķe izlēma izbeigt karjeru un veltīt sevi ģimenei.

Arī pašai Selīnai ir radušās problēmas ar mēles un kakla muskuļiem, tas rada grūtības dziedāt, to mūziķe uztvēra kā zīmi, lai kļūtu par mājsaimnieci.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu