Filma par Dr.Dre pirmo repa grupu otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Straight Outta Compton» - režisora Gerija Greja (F. Gary Gray) filma, kas stāsta par leģendāro Komptonas (Kalifornijā) hiphopa apvienību «N.W.A.» (Niggaz Wit Attitudes), saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā.

Filma, kurā galvenās lomas tēlo Ošī Džeksons Juniors (Ice Cube lomā) un Korijs Hokinss (kā Dr.Dre) un kuras budžets ir 29 miljoni, nedēļas griezumā iekasējusi 28 miljonus dolāru. Pirmajā nedēļā filma iekasēja 56,1 miljonu dolāru.

Arī repera, producenta un miljonāra Dr.Dre jaunā plate jeb precīzāk skaņu celiņš šai filmai, kas veltīts dzimtajai Komptonai, «Compton» (Interscope/Universal), veiksmīgi startējis Lielbritānijas un ASV albumu topos.

«N.W.A.» tiek uzskatīta par gangsterrepa (gangsta rap) aizsācējiem. Tā darbojās no 1987. gada līdz 1991. gadam, tika aizliegta daudzās ASV radiostacijās.

Otrais albums «Straight Outta Compton» tiek uzskatīts par vienu no pirmajiem jaunā gangsterrepa albumiem.

Toma Krūza «Mission: Impossible - Rogue Nation» saglabājusi 2. vietu, Gaja Ričija (Guy Ritchie) jaunā filma «The Man from U.N.C.L.E.» noslīdējusi no 3. uz 5., sev pa priekš palaizdama šausmu filmu «Sinisters 2» (3. vieta).

Anotācija: izmeklējot noziegumus, jauns šerifs nonāk fermā, kur iepazīstas ar draudzīgu ģimeni - dvīņiem Zeku un Dilanu un viņu māti Kortniju, kuri aizbēguši no vardarbīgā tēva. Katra diena, kas pavadīta šajā mājā, var kļūt par pēdējo - tāpat kā tas bijis ar visiem, kas šeit dzīvojuši pirms viņiem un nonākuši nežēlīgā dēmona Bagula redzeslokā.

...un «Hitman: Aģents 47» (4. vieta)

Anotācija: Gēnu inženierijas rezultātā viņš ir kļuvis par elites klases algotu slepkavu, kura vārds ir Aģents 47. Viņa šobrīdējais mērķis ir korporācija, kura mēģina atkodēt Aģenta 47 izcelšanās noslēpumus, lai varētu izveidot īpašu slepkavu armiju. Apvienojot spēkus ar kādu sievieti, kuras rīcībā varētu būt informācija, kā uzveikt vareno korporāciju, Aģentam 47 rodas iespēja noskaidrot savas pagātnes baltos plankumus un sastapties cīņā ar saviem nāvīgākajiem ienaidniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu