Foto: Dagmāra Legante dzīvo Spānijā, bet strādā Latvijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

«Mana dziesma» ir pozitīva un izklaidējoša spēle, kurā noskaidrosim Latvijā populāru un pazīstamu cilvēku mīļākās Latvijā radītās dziesmas. Tās dziesmas, kuras iedvesmo, tās, kuras palīdz no rītiem pamosties, tās, par kurām pat tuvākajiem draugiem nedaudz kauns atzīties, ka patīk. Šovu vada aktieris Intars Rešetins un televīzijas seja Dagmāra Legante, kura vēl pavisam nesen atzina, ka par savām mājām jau labu laiku sauc saulaino Spāniju.

Foto: Nauris Garkaklis

Piektdien, 21.augustā, tika ieskandināta televīzijas šova «Mana dziesma» filmēšana, kurā jau pirmās zvaigznes centās noskaidrot Latvijā populāru un pazīstamu cilvēku mīļākās Latvijā radītās dziesmas.

Foto: Nauris Garkaklis

Šova vadītāju lomā iejutās aktieris Intars Rešetins un televīzijas seja Dagmāra Legante, kuriem kameras priekšā jau ir liela pieredze.

Nav brīnums, ka, ieraugot Leganti kā televīzijas šova vadītāju, visi bija pārsteigti, jo pēc tik skaļa paziņojuma par valsts maiņu sieviete joprojām aktīvi piedalās Latvijas šovbiznesa dzīvē.

Spānijā Legante mitinās Marbejā, kura tiek uzskatīta par vienu no bagātnieku iecienītākajām Spānijas pilsētām.

Foto: Nauris Garkaklis

Sieviete ir nolēmusi, ka dzīvos Spānijā, bet turpinās strādāt dažādos projektos Latvijā.

Foto: Nauris Garkaklis

Tas, protams, iepriecina sievietes fanus un talanta cienītājus, jo viņa tiek uzskatīta par vienu no labākajām šovu vadītājām.

Pirmajā filmēšanas dienā Dagmāra parādījās divos pilnīgi dažādos tērpos - klasiski melnbaltā kleitā un baltā kleitā ar sarkanām puķēm. Abos sieviete mirdzēja un izskatījās apmierināta ar dzīvi.

Foto: Nauris Garkaklis

Tērpi lieliski piegulēja sievietes tievajai figūrai, izceļot vidukļa līniju un sievišķīgos plecus, kurus paspilgtināja krītošās matu cirtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu