Ieskaties šova «Mana dziesma» aizkulisēs un filmēšanas procesā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

«Mana dziesma» ir pozitīva un izklaidējoša spēle, kurā noskaidrosim Latvijā populāru un pazīstamu cilvēku mīļākās Latvijā radītās dziesmas. Tās dziesmas, kuras iedvesmo, tās, kuras palīdz no rītiem pamosties, tās, par kurām pat tuvākajiem draugiem nedaudz kauns atzīties, ka patīk.

Piektdien, 21.augustā, tika ieskandināta televīzijas šova «Mana dziesma» filmēšana, kurā jau pirmās zvaigznes centās noskaidrot Latvijā populāru un pazīstamu cilvēku mīļākās Latvijā radītās dziesmas.

Sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem bija jāveic dažādi uzdevumi, kuri izraisīja ne mazums smieklu, pārpratumu, un ikviens devās prom no filmēšanas labā omā – galvenais kā nekā nav uzvarēt, bet lieliski pavadīt laiku un iegūt labas atmiņas.

Spēļu ierakstos piedalījās Guntars Račs, Jānis Moisejs, Nikolajs Puzikovs, Zane Dombrovska, Jolanta Strikaite, Aija Legzdiņa, Ieva Puķe, Gints Grāvelis, Dainis Gaidelis, Dana Čerņecova un citi.

Šova vadītāju lomās iejutās aktieris Intars Rešetins un televīzijas seja Dagmāra Legante.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu