Foto: Dziedātāja Laura Raila apmeklē Francijā notiekošo pasaules jahtu čempionātu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Augusta sākumā dziedātāja Laura Raila izmantoja pēdējās atvaļinājuma nedēļas, lai dotos uz Franciju un apmeklētu pasaules jahtu čempionātu. Par spīti drēgnajam, lietainajam laikam dziedātāja atgriezās Latvijā ar daudziem jauniem iespaidiem.

Uz Franciju Laura brauca atpūsties un vienlaikus vērot, kā norisinās pasaules čempionāts jahtām mikroklasē. Čempionātā piedalījās arī komanda no Latvijas.

«Jahtu Francijā ir ļoti daudz, vienā piestātnē atrodas vairāk jahtu nekā visā Latvijā kopā. Bija iespaidīgi vērot sacensības, tajās piedalījās ap sešdesmit piecām jahtām, tas bija kas iespaidīgs,» tā Laura.

Laura dzīvoja pilsētā, kuru sauc par Brestu, un apmeklēja gan kuģu muzeju, gan Okeāniju, kur tika rīkots speciāls bankets, bija interesanti svinēt čempionāta izskaņu starp milzu akvārijiem, kur peld haizivis.

«Daudz staigāju pa pilsētu un baudīju īpašo franču noskaņu – parkos romantiski soliņi, maiznīcas ar franču bagetēm, senlaicīgas ēkas. Žēl tikai, ka laiks nebija labs, gandrīz visas dienas bija apmākušās un lija,» nosaka Laura.

Taču šis ceļojums dziedātājai palīdzēja labi atpūsties un gatavoties tuvākajam koncertam, kas notiks Naukšēnu muižas 12 gadu jubilejā 21.augustā 20:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu