Top10 pelnošākās aktrises 2014. gadā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ietekmīgais amerikāņu izdevums «Forbes» publicējis šā gada Holivudas aktrišu topu, kuras saņēmušas lielākos honorārus (ņemts vērā laika nogrieznis no 2013. gada jūnija līdz 2014. gada jūnijam). Lielu pārsteigumu nav. Par pelnošāko atzīta Holivudas ilggadniece, aktrise ar vācu saknēm, kura savā pēdējā filmā levitēja kosmosā. Kura tā ir? Aplūko top10.

 
Foto: AP/ScanPix

10. Kristena Stjuarte

Filmu sērijas «Twilight» («Krēsla») aktrise Kristena Stjuarte (Kristen Stewart) nopelnījusi 12 miljonus dolāru. Pirms diviem gadiem šī aktrise atradās topa 1. vietā, ar 34,5 miljoniem. Toreiz 22 gadus vecā Stjuarte bija kļuvusi par visu laiku gados jaunāko aktrisi, kurai izdevies iekļūt «Forbes» topā.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

9. Natālija Portmane

Filmas ar Natālijas Portmanes dalību gandrīz vienmēr garantē peļņu kinostudijām. Arī šogad Natālija nopelnījusi 13 miljonus dolāru.

 
Foto: AP/ScanPix

8. Eimija Adamsa

39 gadus vecā amerikāņu aktrise un dziedātāja Eimija Adamsa (Amy Adams), kas dzimusi Itālijā, arīdzan nopelnījusi 13 miljonus. Pagājušogad viņa veiksmīgi filmējusies divās «Oskaram» nominētās filmās «Her» un «American Hustle», kā arī grāvējā «Man of Steel».

 
Foto: REUTERS/ScanPix

7. Skārleta Johansone

Skārletas Johansones kontā šogad 17 miljoni.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

6. Kamerona Diaza

Holivudas superzvaigzne Kamerona Diaza pēdējos gados galvenokārt filmējas komēdijās, kas ļāvis aktrisei nopelnīt 18 miljonus dolāru.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

5. Andželina Džolija

Andželina Džolija (Angelina Jolie) pagājušogad šajā sarakstā ieņēma pirmo vietu. Šogad kritums uz 5. 18 miljoni.

 
Foto: AP/ScanPix

4. Gvineta Paltrova

Gvineta Paltrova (Gwyneth Paltrow) ir viena no Holivudas elites klubiņa dāmām. Gvinetas krusttēvs ir pats Stīvens Spīlbergs. Tāpēc nav brīnums, ka arī šogad aktrisei izdevies nopelnīt pieklājīgu summu - 19 miljonus dolāru.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

3. Dženifera Anistone

Dženifera Anistone (Jennifer Aniston) ar 31 miljonu šogad pakāpusies uz augšu par vienu vietu.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

2. Dženifera Lourensa

Pēdējos divu gadu «karstākā» Holivudas aktrise, «Bada spēļu» zvaigzne Dženifera (Jennifer Lawrence) nopelnījusi 34 miljonus. Tas ļāvis viņai otro gadu pēc kārtas saglabāt 2. vietu.

 
Foto: REUTERS/ScanPix

1. Sandra Buloka

Saskaņā ar «Forbes» datiem, par pelnošāko aktrisi pēdējā gada laikā kļuvusi vācu izcelsmes zvaigzne Sandra Buloka (Sandra Bullock), kura gada griezumā nopelnījusi 51 miljonu dolāru. Galvenos panākumus aktrisei atnesa loma meksikāņu režisora Alfonso Kuarona kosmosa trillerī «Gravity» («Gravitāte»).

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu