Kara Delavinja: «Modes bizness piespieda mani ienīst savu ķermeni»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Supermodele Kara Delavinja nav no tām modelēm, kuras dzied slavas dziesmas modes biznesam, sieviete vienmēr saka, ko domā, tāpēc nereti neiegūst līgumus, kurus klusējot iegūt nebūtu problēmu. Intervijā izdevumam «The Times» modele pastāstīja par grūtībām, kuras radīja viņas dalība vienā no netīrākajām šovbiznesa sfērām.

Kara Delavinja paziņojusi, ka vairs nedomā atgriezties modes biznesā, jo šis darbs viņai ne mirkli nedeva iespēju augt un attīstīt cilvēciskās īpašības.

Tāpat modes bizness lika viņai aizmirst, ka viņa ir jauna, sieviete, kurai ir tikai divdesmit trīs gadi, bet radīja iespaidu, ka puse dzīves jau pagājusi.

Darbs modes biznesā bija mūžīga cīņa pašai ar sevi, jo, ja nepārtraukti ienīsti savu augumu, izskatu, ar laiku kļūst tikai sliktāk un sliktāk.

Karai nepatīk priekšstats, kuru modeles rada jaunām meitenēm, kuras sper soļus modes biznesā un nereti netiek no tā vairs ārā.

Viņa pati cer izveidot veiksmīgu aktrises karjeru un aizmirst par modeles darbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu