Filma par Dr.Dre pirmo repa grupu iekaro ASV kinoteātrus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Straight Outta Compton» - režisora Gerija Greja (F. Gary Gray) filma, kas stāsta par leģendāro Komptonas (Kalifornijā) hiphopa apvienību «N.W.A.» (Niggaz Wit Attitudes), iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātru topu.

Filma, kurā galvenās lomas tēlo Ošī Džeksons Juniors (Ice Cube lomā) un Korijs Hokinss (kā Dr.Dre) un kuras budžets ir 29 miljoni, nedēļas griezumā iekasējusi 56,1 miljonu dolāru. 46 procenti no filmas auditorijas bija afroamerikāņi.

Arī repera, producenta un miljonāra Dr.Dre jaunā plate jeb precīzāk skaņu celiņš šai filmai, kas veltīts dzimtajai Komptonai, «Compton» (Interscope/Universal), pārliecinoši iekarojusi Lielbritānijas albumu topu.

«N.W.A.» tiek uzskatīta par gangsterrepa (gangsta rap) aizsācējiem. Tā darbojās no 1987. gada līdz 1991. gadam, tika aizliegta daudzās ASV radiostacijās.

Otrais albums «Straight Outta Compton» tiek uzskatīts par vienu no pirmajiem jaunā gangsterrepa albumiem.

Gaja Ričija (Guy Ritchie) jaunā filma «The Man from U.N.C.L.E.» spiesta samierināties ar 3. vietu un 13,5 miljoniem, palaižot sev priekšā Toma Krūza «Mission: Impossible - Rogue Nation».

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu