Karlīna Caune komentē žurnāla «Vogue» piešķirto titulu (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Viens no populārākajiem pasaules modes žurnāliem, žurnāls «Vogue» mūsu pašu latviešu modeli Karlīnu Cauni ir nodēvējis par pasaulē sīkstāko modeli. Karlīna Caune 2010. gadā noslēdza līgumu ar modeļu aģentūru «Ford models» un kopš tā laika ļoti veiksmīgi darbojas modes biznesā. Turklāt Karlīna ir jaunās zīmola «Armani» sezonas seja!

Divdesmit gadus vecā modele uzskata, ka šādu titulu ieguvusi, jo nekas nav dzirdēts, par modelēm, kuras interesē militārā apmācība, tas nav tipiski.

Intervijā žurnālam «Vogue» Karlīna atzīstas, ka nekad nav bijusi pārāk sievišķīga, tāpēc pusaudzes gados iestājusies jaunsargos, kur izgājusi militārās apmācības kursu, tā sākās modeles aizraušanās ar militārām lietām.

«Lasīju pāris «Vogue» raksta tulkojumus dažādos Latvijas medijos, un pirmais, kas man būtu jāsaka ir, ka mūsējie nemāk īsti tulkot, jo angliskajā versijā ir teikts par manu vēlmi iziet militāro apmācību, nevis atgriešanos jaunsargos. Tas nemaz nebūtu iespējams, jo jaunsargi ir tikai līdz astoņpadsmit gadu vecumam, man tūlīt jau trīs gadi būs pāri vajadzīgajam vecumam,» skaidro Karlīna.

Kā izrādās, modele patiesībā plāno iziet sagatavošanās mācības, kuras gatavo cilvēkus armijai.

Šāda apmācība sevī iekļauj fizisko un praktisko sagatavošanu un pārbaudi.

«Apmācību vēlos iziet sevis pēc, gribu pārbaudīt sevi, lai zinātu, vai es to varu. Vai vēlāk mans ceļš vedīs mani arī armijas dzīvē, rādīs nākotne un kā izvērtīsies manas dzīves ceļš,» nobeidz Karlīna.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu