Kā izrādās, Filipam Kirkorovam nav iebildumu pret Ukrainu (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Viens no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem «Jaunā viļņa» ietvaros ir viedoklis par Ukrainu. Šādu jautājumu intervijas laikā dzirdēja arī viena no populārākajām Krievijas estrādes zvaigznēm Filips Kirkorovs.

Kā izrādās, Filipam Kirkorovam ar Ukrainu ir ļoti siltas attiecības, liela daļa viņa dejotāju un fona vokālistu ir tieši no Ukrainas, un viņš par to priecājas.

Mūziķis, kā izrādās, ir arī dziedātājas Ani Lorakas bērniņa krusttēvs, tas padara viņa saistību ar Ukrainu vēl spēcīgāku un lielāku.

Mākslinieks ir skatījies arī Ukrainā uzņemto versiju par televīzijas šovu «X Faktors» un zina, ka tieši no šīs zemes nāk ļoti daudzi talantīgi cilvēki.

Tieši tāpat Filips, šogad «Jaunajā vilnī» vērojot konkursa dienas, jūt īpaši līdzi Viktorijai Petrikai, kuru ir vērojis daudzus gadus izaugam no mazas meitenes par skaistu, jaunu, talantīgu dāmu.

Mākslinieks seko līdzi meitenes priekšnesumiem un vēl viņai visu to labāko. Jaunā dziedātāja jau ir pamanīta, 25.jūlija vakarā viņa ieguva titulu «Konkursa «Jaunais vilnis» seksīgākā sieviete».

Filips nesaprot, kā viņš varētu ienīst Ukrainu un to nemīlēt, ja tik daudzi viņam tuvi cilvēki, kā arī tik daudzi talanti nāk tieši no šīs zemes, kurā mākslinieks ir biežs viesis.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu