Gvenas Stefani laulības šķiršanās notikusi tāpēc, ka vīram uzradies mīļākais

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc divdesmit gadu kopdzīves, no kuriem trīspadsmit gadi aizvadīti laulībā, šķiras viens no populārākajiem pāriem - dziedātāja Gvena Stefani un grupas «Bush» līderis Gevins Rosdeils. Atklājies, ka šķiršanās notikusi tāpēc, ka zvaigzne uzzinājusi par ilggadēju vīrieša dēku ar citu vīrieti.

Dziedātājs Merilins, īstajā vārdā Pīters Robinsons, nekautrējas sniegt intervijas un izteikt viedokļus, kāpēc viņa puisis pametis sievu, iespējams, šādi vīrietis vēlas palīdzēt savam mīļotajam, iespējams, vienkārši ceļ savu popularitāti.

Merilins uzskata, ka pārim problēmas bijušas jau sen, jo grupas «Bush» solists Gevins Rosdeils nepārtraukti cīnījies ar savu seksualitāti. Astoņdesmito gadu sākumā viņš neslēpa savas attiecības ar vīriešu kārtas pārstāvjiem, bet vēlāk, iegūstot popularitāti, sācis tikties tikai ar sievietēm un noliedzis pagātni, sakot, ka tas viss bijis joks.

Arī attiecības ar Merilinu vīrietis saucis par eksperimentu, vēlmi izjust, ko izjūt jaunieši, iesaistoties šādās attiecībās, eksperiments ilga piecus gadus. Merilins ir drošs, ka cilvēks nevar būt laimīgs, ja dzīvo melos un melo galvenokārt pats sev.

Tāpat Merilins ir drošs, ka Gvena nespēja pārdzīvot patiesību par vīra pagātni, jo tik ļoti visus šos gadus centās padarīt to par heteroseksuālu vīrieti.

Nu pāris šķiras, un divdesmit gadi, kuri aizvadīti melos, ir beigušies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu