Modele Karlija Klosa brīvajā laikā aizraujas ar programmēšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Divdesmit trīs gadus vecā modele Karlija Klosa iekaro modes biznesa debesis, intervijā izdevumam «Flare» modele atklāja savu panākumu noslēpumus.

Par ko domā, izejot uz mēles: Es koncentrējos uz sievieti, kuru vēlos parādīt, pateicoties tērpam. Dizainera «Oscar de la Renta» skatēs domāju par eleganci, bet «Alexander Wang» skatēs par neatkarību.

Foto: Reuters/Scanpix

Par modeles karjeras lielāko noslēpumu: Jāatrod balanss starp karjeru, personīgo dzīvi un citām interesēm. Ģimenes atbalsts man ir ļoti būtisks, un laiks, ko pavadu kopā ar ģimeni, ļauj virzīties tālāk.

Foto: TT NYHETSBYRN

Par mīlestību pret programmēšanu: Mani programmēšana vienmēr interesējusi, bet skolā neizvēlējos šo priekšmetu. Tāpēc pagājušajā gadā izlēmu pilnveidot sevi tieši programmēšanā un veselu gadu apmeklēju kursus. Lielākās baumas, kuras dzirdu, - programmēšana ir tīrākā matemātika. Tā nebūt nav.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu