Kašers atklāj, cik ilgu laiku pavada pie spoguļa, pirms iziet no mājas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Mākslinieks Kašers ir viens no spilgtākajiem Latvijas šovbiznesa darboņiem. Kašers izceļas gan ar spilgtu tēlu, oriģinalitāti, dažādu mākslas veidu pārzināšanu, gan arī nebeidzamu pozitīvismu. Kašers viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trīs viņas uzdotajiem jautājumiem par modi, mīlestību, faniem, iedvesmu.

Kā savu lielāko talantu Kašers nosauc pozitīvismu, prasmi tādam vienmēr būt, lai vai kas.

Tāpat arī par savu misiju puisis uzskata cilvēku iedvesmošanu, būšanu pozitīvam un darbošanos mākslas jomā. Tāpēc nav brīnums, ka mākslinieks sevi raksturo kā pozitīvu, dzīvespriecīgu un perfekcionistu. Mākslinieks atklāj, ka iedvesmojas no pozitīviem cilvēkiem, draugiem, grāmatām, filmām, mūzikas, bez kuras nav iedomājama neviena diena.

Ja Kašeram būtu iespēja pagriezt laiku atpakaļ un ko izlabot, viņš to nedarītu, jo visas sāpīgās lietas, kļūdas mūs padara par tādiem cilvēkiem, kādi esam tagad.

Toties, runājot par mirkli, kuru viņš vēlētos vēlreiz piedzīvot, Kašers nosauc laiku, kuru pavadīja Āfrikā, sešus mēnešus darbojoties kā brīvprātīgais, jo tas bija laimīgākais laiks viņa dzīvē.

Arī māksliniekam ir viena traka fane, bet pozitīvā nozīmē, reiz Kašeram bija divi pasākumi dažādās Latvijas vietās, atbraucot uz pirmo vietu, fane jau bija priekšā, nokļūstot otrajā vietā, viņa jau atkal bija priekšā, vienmēr stāv pirmajās rindās, atbalsta, un tas iedvesmo mākslinieku.

Lai izietu no mājas, Kašeram nepieciešamas piecpadsmit minūtes, jo no rīta viņš iet dušā un tad ir jāveido mati un, kā visi zina, matiem ir gan labās dienas, gan sliktās.

Par krāsošanos runājot, Kašers droši saka, ka ar laiku daudz kas mainās un šobrīd viņš krāsojas tikai, ja tas nepieciešams fotosesijas vajadzībām. Ejot uz ielas ikdienā, mākslinieks nekrāsojas, jo vairs nejūt, ka tas būtu nepieciešams.

Tāpat Kašers tic mīlestībai no pirmā acu uzmetiena, un pirmā mīlestība viņam bijusi trīspadsmit gadu vecumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu