Slavenības, kurām bijis romāns ar bērnu auklītēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Holivudas zvaigznes daudz strādā, iesaistās dažādās aktivitātēs, tāpēc nav brīnums, ka viņām ir ne tikai mājkalpotājas, bet arī auklītes bērniem. Nereti auklītes ne tikai pieskata bērnus, bet iesaistās romantiskās afērās ar bērnu tēviem.

Bens Aflekss un Kristīne Ouzouniana – aktrises Dženiferas Gārneres vīrs, pat redzot fotogrāfijas, dzirdot baumas, ne reizi nav atzinies, ka viņu un auklīti kaut kas saista. Aktieris ir pieķerts ar viņu gan vakariņojot, gan pavadot laiku savrupmājā divatā pēc viņas atlaišanas no darba, bet tas nemudina aktieri atzīt romāna esamību.

Miks Džegers un Džerija Halla – grupas «The Rolling Stones» solists Miks Džegers savā autobiogrāfijā aprakstījis, ka nodevies seksam ar bērnu auklīti virtuvē, kamēr blakus telpā viņa sieva skatījusies televizoru.

Foto: Reuters/Scanpix

Ītans Houks un Raiena Šavhuga – Houks un Uma Tūrmane izšķīrās 2003 gadā, baumoja, ka šķiršanās notika tādēļ, ka aktieris satikās ar auklīti, bet viņš to noliedza. 2008.gadā aktieris apprecēja tieši šo pašu auklīti. Raiena noliedz, ka attiecības sākās laikā, kad viņa strādāja pie pāra, sieviete uzsver, ka viss noticis daudz vēlāk.

Foto: TT NYHETSBYRN

Robins Viljams un Mārša Greisa – Viljams krāpa savu pirmo sievu Valēriju Velardi ar bērnu auklīti Māršu, kuru vēlāk apprecēja un laulībā nodzīvoja deviņpadsmit gadus.

Foto: TT NYHETSBYRN

Džūda Lovs un Deizija Raita – Džūda Lovs satikās ar aktrisi Sjenu Milleri, kad sākās baumas par viņa romānu ar bērnu auklīti. Lovs atzina savu kļūdu, izbeidza romānu, un aktrise viņam piedeva, vēlāk gan viņi izšķīrās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu