Pēc 20 gadiem darbību pārtrauc klubs «Pulkvedim neviens neraksta»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Pēc 20 gadiem darbu uz nenoteiktu laiku pārtraucis mūzikas klubs «Pulkvedim neviens neraksta», liecina paziņojums kluba lapā sociālajā vietnē «Facebook». «Esmu jau diezgan padzīvojis. Šogad man aprit 20 gadi (cilvēka gados 80). Vecrīga vairs mani neuzmundrina kā agrāk, krustos velkošas sāpes parādijušās! Gribu mazliet atpūsties!,» teikts paziņojumā.

Pēdējais pasākums klubā notikšot šodien.

Jau pārtraukusi darboties arī kluba interneta mājaslapa «www.pulkvedis.lv».

Kā aģentūrai LETA sacīja kluba direktors Rimants Iržikevičs, klubs cer atjaunot savu darbību, bet slēgšanas iemeslus, kā arī to, kas notiks ar kluba telpām dīkstāves laikā, komentēt atturējās.

Kā liecina «Firmas.lv» dati, klubs «Pulkvedim neviens neraksta» pieder SIA «Krasils», kuras vienīgais īpašnieks ir uzņēmējs Jānis Krastiņš. Pēdējos gados ik gadu sarucis uzņēmuma apgrozījums un palielinājušies zaudējumi. 2012.gadā uzņēmums apgrozīja 379 349 eiro, 2013.gadā - 337 050 eiro, bet pērn - 248 342 eiro. 2012.gadā uzņēmuma zaudējumi bija 19 816 eiro, 2013.gadā - 36 722 eiro, bet pērn - 42 952 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu