Stass Šurins stāsta, kā norit gatavošanās konkursam «Jaunais vilnis» (33)

rus.tvnet.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Katerīna Korss

Jau no 12.jūlija dažādu valstu dalībnieki atrodas Dzintaros, kur aktīvi norit gatavošanās jauno izpildītāju konkursam «Jaunais vilnis», tiek izmēģinātas dziesmas, veidoti šovi, pārveidoti ārējie veidoli, tiek darīts viss, lai mākslinieki sevi varētu pasniegt pēc iespējas labāk.

Latvijas pārstāvis konkursā «Jaunais vilnis», dziedātājs Stass Šurins portālā «Tvnet» raksta savu blogu, kurā publicē pārdomas par konkursu, dalībniekiem, gatavošanās procesu, kā arī apraksta savas emocijas.

Stass stāsta, ka dalībnieku ikdienas grafiks ir grūtāks, nekā viņš bija gaidījis, katru dienu piepilda mēģinājumi, neatkarīgi no nedēļas dienas vai pašsajūtas.

Pirmajā mēģinājumā ikvienam dalībniekam bija jāprezentē savas izvēlētās dziesmas pasākuma režisoram Aleksandram Revzinam, kurš vērtēja dziesmu piemērotību. Sekoja konkursa himnas dziedāšana, sadalījums balsīs un pusdienas pārtraukums.

Tieši pārtraukumi ir tas laiks, kad var novērot dažādus veidojošos draugu grupējumus. Ir iespējams redzēt, kurš ar ko vairāk sadraudzējies un ar ko vairāk kontaktējas.

Foto: Katerīna Korss

Ukrainas pārstāvji turas savrup no visiem, bet kā interesantāko pusdienošanas galdiņu Stass nosauc galdiņu pie kura sēž Izraēlas, Gruzijas un Armēnijas pārstāvji.

Mūsu valsts pārstāvis ir vienā grupējumā ar Kazahstānas un Krievijas pārstāvjiem. Neskatoties uz grupējumiem, Šurins atklāj, ka visi turas vienkopus un ir ļoti draudzīgi.

Otrajā mēģinājumā dalībnieki demonstrēja pirmās konkursa dienas dziesmas, savus izvēlētos pasaules hitus.

Dalībniekiem bija jāierodas koncertam paredzētajā apģērbā, lai kopā ar dziesmu apstiprināšanu tiktu apstiprināti arī kostīmi.

Beigu beigās tikai daži no dalībnieku kostīmiem apmierināja pasākuma organizatorus.

Mēģinājumi turpinās, un jau 22.jūlijā varēsim vērot konkursu «Jaunais vilnis» savos televīzijas ekrānos.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu