Bekhemi dēlam brīvdienās nedod kabatas naudu, bet liek strādāt (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Viktorija un Deivids Bekhemi ir nolēmuši jau no agra vecuma mācīt bērniem, ko nozīmē strādāt un naudas vērtība, tāpēc, sākot ar šo vasaru, viņu vecākais dēls Bruklins vairs nedabū kabatas naudu.

Ja Bruklins Bekhems skolas brīvlaikā vēlas saņemt naudu, viņam pašam tā ir jānopelna. Piecpadsmit gadus vecais jaunietis vasarā strādā režisora Gaja Ričija Londonas birojā.

Šis nav pirmais jaunieša darbs, skolas laikā viņš ir strādājis vairākus mēnešus «Starbucks» kafejnīcā, kā arī iemēģinājis roku modeļa darbā.

Viktorija un Deivids ļauj dēlam izmēģināt dažāda veida darbus, lai pieaugot jaunietis saprastu, ko nozīmē nauda, ka tā nerodas pati no sevis, kā arī lai jaunietis saprastu, ko viņš pats vēlas darīt ar savu dzīvi.

Par spīti tam, ka Bekhemi vēlas, lai viņu bērns izmēģina parastu cilvēku darbus, viņa prakse Gaja Ričija filmu studijā nav nemaz tik parasta, jaunietis bauda dažādas privilēģijas un nav sācis darbu uzņēmumā, kā vairums jauniešu iznēsājot pastu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu