«Summer fashion cruize» apvieno sešus jaunos modes dizainerus (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Gāliņa

13. jūlija pēcpusdienā «Mercure Hotel» terasē norisinājās sešu Latvijas jauno dizaineru veidotais pasākums «Summer fashion cruize». Novērtēt jauno censoņu skatījumu uz modi un stilu steidza daudzi jo daudzi modes un mākslas cienītāji.

13. jūlija lietainajā pievakarē viesi steidza uz «Mercure hoel», lai vērotu sešu Latvijas jauno zīmolu – «Ieva Janelsiņa», «Dress&Code», «Basque», «Ilze Landmane» «Daiga Latkovska» un «Karina DisegnoT» modes skates.

Kā jau pienākas, apmeklējot modes pasākumus, arī viesi ieradās, ģērbušies dizaineru apģērbos vai arī ievērojot jaunākās modes tendences, pierādot ikvienam, ka ir īsti modes pazinēji un piekritēji.

Sākoties modes skatēm, lietus mitējās un viesi varēja baudīt siltu vakaru āra terasē un, vērojot skates, dzert gardu kokteili. Dizaineres bija parūpējušās par visu, lai viesi ar komfortu spētu sekot līdzi modes skatēm un atslābināties pēdējā nedēļas brīvajā dienā.

Par muzikālo noformējumu parūpējās televīzijas šovā «Dziedošās ģimenes» iepazītā Milleru-Balandīnu ģimene un dīdžejs DJ_RTII, toties vakara vadītāja, kā jau ierasts modes pasākumos, bija žurnāliste, modes pazinēja Kristīne Gnatjuka.

Dizaineres pēc skatēm saņēma ziedus, vētrainus aplausus un atzinības vārdus, tā ir lieliska motivācija sešām jaunām un talantīgām sievietēm turpināt lauzt savu ceļu Latvijas modes tirgū.

Pēc skates ikvienu no redzētajiem tērpiem varēja iegādāties savā īpašumā par pašizmaksu, tāpat bija iespēja pasūtīt savam izmēram atbilstošu modeli. Daudzi viesi steidza laikot skaistos tērpus, tos iegādāties, kā arī pasūtīt.

Vakara izskaņā viesi palika viesnīcas restorānā baudīt kādu gardu ēdienu, kokteili vai vienkārši klausīties dīdžeja DJ_RTII spēlēto mūziku.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu