Dziedātāja Keša atklāj savu baisāko noslēpumu (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Dziedātāja Keša jau pirms pāris mēnešiem iznākusi no klīnikas, kurā atradās, lai ārstētos no alkohola un ēšanas traucējumu atkarībām. Mūziķe beidzot nemelo un atklāti paziņo, ka, par spīti tam, ka dzied par ballītēm un alkoholu, ir ļoti atbildīga un noslēgta. Tieši šīs īpašības viņa uzskata par savu baisāko noslēpumu.

Dziedātāja Keša beidzot pēc iznākšanas no klīnikas runā par savām problēmām, uzsverot, ka viņa nav vieglprātīga persona, sieviete var dziedāt par ballītēm, alkoholu, seksu un trakām dejām, bet tas nenozīmē, ka tikai tās lietas viņu interesē.

Keša ir atbildīgas dabas jauna sieviete, kura jūtas vīlusies, ka cilvēki viņas dziesmas asociē ar viņu un reizēs, kad dziedātāja vēlas vienkārši apskāvienu, ierodas pie viņas ar alkohola pudeli.

Savus ēšanas traucējumus un alkoholismu Keša noraksta uz pārāk lielo stresu un faktu, ka no viņas cilvēki gaida lietas, kuras viņa nespēj īstenot, jo tās neparāda viņu kā personu.

Keša jutās kā mele, sakot cilvēkiem, lai mīl paši sevi, jo tajā pašā laikā viņa gan lietoja alkoholu, lai sevi pieņemtu, gan badojās, lai izskatītos tievāka un pieņemamāka šovbiznesa videi.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu