Festivālā «LMT Summer Sound» tiek svinētas pat kāzas (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11. un 12. jūlijā Liepājā norisinās gadskārtējais festivāls «LMT Summer Sound», kurš pulcē Liepājā daudzus jo daudzus mūzikas un pludmales ballīšu mīļotājus. Cilvēku pūļi dejo pludmales smiltīs, bauda savu mīļāko mākslinieku uzstāšanās un lieliski pavada laiku.

11. jūlija vakars Liepājā pulcēja tūkstošiem Latvijas un citu valstu iedzīvotājus, kuri bija ieradušies uz vienu no lielākajiem Latvijas vasaras festivāliem «LMT Summer Sound».

Festivālā uz dažādām skatuvēm uzstājas populārāko mūzikas stilu pārstāvji un priecē festivāla viesus ar savām dziesmām.

Festivālu apmeklēja arī vietējā mēroga slavenības, tādas kā aktrise Agnese Zeltiņa, aktrise Maija Doveika, dziedātāja Jenny May, Latvijas izlases basketboliste Līga Šurkusa, mūziķi Dons, Ivo Fomins, Fēlikss Ķiģelis un daudzi citi.

Festivālu par savu kāzu ballītes vietu bija izvēlējies arī viens pāris, kurš tieši festivāla rītā bija iestūrējis laulības ostā, jaunā līgava staigāja pa pludmales smiltīm kāzu kleitā, ar līgavas pušķi un kurpēm rokās un fotografējās kopā ar ikvienu, kurš to vēlējās. Vakara izskaņā jaunais pāris nodevās romantiskām dejām dziedātāja Dona izpildītās mūzikas pavadībā.

Dziedātāja Jenny May baudīja festivālu pēc pilnas programmas, mūziķe gan skatījās koncertus, gan dejoja un pat ar visām drēbēm metās jūrā baudīt silto ūdeni.

Otrā festivāla diena atnesīs jaunus piedzīvojumus, emocijas un pārsteigumus.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu