«LMT Summer sound» Jenny May prezentēs jauno šova programmu (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11 un 12 jūlijā Liepājā norisināsies viens no lielākajiem mūzikas festivāliem Latvijā «LMT Summer sound», kurā uzstāsies arī dziedātāja Jenny May. Šis festivāls mūziķei ir svarīgs, jo viņa prezentēs savu šova programmu, kuru plašāka publika vēl nav redzējusi.

Dziedātāja Jenny May festivālu «LMT Summer sound» uztver ļoti nopietni, pastiprināti gatavojas, jo apzinās, ka festivālā būs arī ārzemju viesi, tāpēc tiek gatavota sarežģītāka programma, lai sevi prezentētu pēc iespējas labāk un kvalitatīvāk.

«Koncertos braucu dažādos sastāvos, reizēm viena pati, festivālā uzstāšanās ar dzīvo sastāvu un dejotājiem. Kā jau parasti gadās, viss tiek darīts lielā steigā, daudzas lietas ir iekavētas, un nu tiek strādāts, cik daudz vien iespējams. Pēdējās dejas horeogrāfiju mācījos divas dienas pirms festivāla,» stāsta Jenny May.

Vakars pirms festivāla tika veltīts deju soļu noslīpēšanai, lai, uzkāpjot uz lielās skatuves, deju soļi automātiski izpildītos bez liekas piedomāšanas.

Foto: Publicitātes foto

«Tas tomēr ir liela mēroga pasākums. Esmu uzstājusies daudzos citos festivālos, šoreiz uz Liepāju dodamies ar stresiņu, ļoti saviļņoti, jo pirmo reizi plašākai publikai rādīsim savu šova programmu, un tas ir liels notikums, redzēt, kā cilvēki novērtē tava darba augļus,» smaida Jenny May.

Dziedātāja priecājas, ka būs labs laiks, saulains, silts, jo arī viņas dziesmas ir saulainās noskaņās, turklāt dziesmas iederas pludmales ballītē. Ikviens varēs ne tikai vērot šovu, bet arī dejot pludmales smiltīs.

«Protams, mēģinājuma procesā ir kuriozi, ākstīšanās, lēnām piemetas lampu drudzis, arī mans tērps vēl nav gatavs, bet es zinu, ka viss būs kārtībā un varēšu priecēt ikvienu jau piektdien mazliet pirms sešiem vakarā uz lielās skatuves,» nobeidz Jenny May.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu