Kolumbijas skaistule Sofija Vergara satiekas ar aktieri Džo Manganello

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Filmas «Magic Mike» zvaigzne aktieris Džo Manganello ir iekarojis kolumbiešu aktrises Sofijas Vergaras sirdi. Aktieris jau labu laiku ir noskatījis Kolumbijas skaistuli, un beidzot viņa atbild Džo jūtām.

Kā stāsta aktieriem tuva persona, viņu attiecības ir ļoti, ļoti jaunas, pāris pavada kopā laiku un mēģina iepazīt viens otru.

Slavenības pirmo reizi satikās, vēl kad Vergara bija attiecībās ar savu līgavaini Niku Loebu, bet drīz vien šīs attiecības beidzās.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktieri attiecības publiski izrādīja ceturtā jūlija svētkos, kur turēja viens otra roku un vairākas reizes publiski saskūpstījās.

Sofija ir Džo sapņu meitene, aktieris vairākus gadus vēlējās satikt aktrisi un izveidot ko vairāk nekā draudzību. Džo vienmēr izjutis pievilkšanās spēku pret šo skaistuli, un satiekoties šīs emocijas izrādījušās abpusējas.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Sofijas iepriekšējās attiecības ilgušas četrus gadus, bet tās beigušās, jo pāris nespēja atrast kopīgus brīvos mirkļus, kurus pavadīt kopā. Tieši šī spriedze radīja sajūtu, ka attiecības nesagādā tik daudz prieka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu