Aktieris Toms Krūzs uzvar miljardu vērtā tiesas sēdē (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Scenāriju autors Timotijs Patriks Maklanakans zaudēja tiesas sēdē, kuru bija ierosinājis pret Tomu Krūzu un filmu «Neiespējamā misija». Scenārists ierosināja prāvu, jo uzskatīja, ka filma ir viņa scenārija ekranizējums.

Tiesnesis bija izdevis rīkojumu scenārija autoram pierādīt abu scenāriju paralēles, bet viņš šo rīkojumu nepildīja.

Pateicoties paša scenārista nolaidībai, tiesnesis atsauca kriminālvajāšanu pret aktieri Tomu Krūzu un filmu «Neiespējamā misija».

Izsakot šādu vēlmi, tiesnesis brīdināja scenāristu, ka nepierādīšanas gadījumā sēdei tiks pielikts punkts un nekādi pagarinājumi nav iespējami.

Scenārists uzsver, ka nosūtījis savu rakstu darbu aģentūrai «Viljama Morisa aģentūra» un saņēmis atraidījumu, bet vēlāk tika uzņemta filma «Neiespējamā misija», kura balstās uz viņa scenārija pamatiem.

Vīrietis pieprasīja miljardu uzvaras gadījumā; nespējot izpildīt tiesneša vēlmes, viņš zaudē iespēju iegūt miljardu, kā arī pašam vēl ir jāsedz tiesas izdevumi.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu