Slavenības, kuras visu savu dzīvi bijušas bagātas. TOP 6

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ikvienam zināms, ka, kļūstot par pieprasītiem māksliniekiem, slavenības pelna lielu naudu un var atļauties iegādāties visu, ko sirds kāro. Uzzini, kuras slavenības vienmēr varējušas iegūt kāroto, jo jau no dzimšanas bijušas bagātas.

Dziedātāja Mailija Sairusa nekad nav izjutusi, kā tas ir, kad nevari iegūt kārotās lietas. Mākslinieces tēvs ir Billijs Rejs Sairuss, populārs kantrī mūzikas dziedātājs, kurš vienmēr ir lutinājis savu meitiņu.

Mūziķa Eda Šīrana abi vecāki ir pieprasīti mākslinieki. Eda tēvs ir mākslas kurators un pasniedzējs, dziedātāja mamma veido rotaslietu dizainu. Tāpat ģimenei pieder savs uzņēmums.

Dziedātāja Ariana Grande pelnīja lielu naudu jau bērnībā, bet nauda nekad nav bijusi problēma viņas dzīvē. Jaunās dziedātājas tēvs ir uzņēmējs, kam pieder veiksmīgs dizaina uzņēmums.

Grupas «Maroon 5» solists Adams Levins ir uzaudzis ģimenē, kurai pieder liela apģērbu veikalu ķēde. Pateicoties naudai, Adams mācījās labi zināmajā Brentvudas privātskolā, kur satika divus savus grupas biedrus.

Dziedātājas Teilores Sviftas tēvs vienmēr bijis veiksmīgs biznesmenis, vīrietis ne tikai deva meitai naudu jaunības gados, bet noticēja viņas talantam un ieguldīja līdzekļus viņas karjerā, pirms Teilore kļuva par superzvaigzni.

Televīzijas šovu dalībniece Kima Kardašjana var lepoties ar tēvu - pieprasītu juristu, tāpat viņas patēvs Brūss Dženers bija atzīts sportists, sieviete nekad nav uztraukusies par to, kā samaksāt rēķinus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu