Bleika Laivlija atklāj ideālas frizūras noslēpumu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrisei Bleikai Laivlijai vēlas līdzināties neskaitāmas jaunas sievietes visā pasaulē. Zvaigznes tērpi, matu sakārtojumi jau sen ir kļuvuši par ideālu stila rādītāju. Kurš gan spētu iedomāties, ka lokas, kuras rotā aktrises galvu, ir tikai veids, kā noslēpties no pārējās pasaules.

Aktrise atzinusi, ka ir ļoti kautrīga un matus uzskata par glābšanas riņķi. Tas ir iemesls, kāpēc aktrisei patīk izlaisti mati, jo tie iekļauj seju un rada atbrīvotu iespaidu, kaut gan tā nebūt nav. Toties mati sakārtoti frizūrā liek Bleikai justies pārāk nopietnai un pārāk redzamai.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Lai iegūtu veselīgus matus, kuri rada mazliet nevīžīgu, bet tajā pašā laikā elegantu iespaidu, aktrise iesaka slapjos matos likt mīkstinošu matu masku.

Vēlāk, mazgājot matu masku ārā, to nevajag izmazgāt no matiem pilnībā, ideālā variantā matu maska jāatstāj uz matu galiņiem.

Kad mati būs sausi un ar lokšķērēm vai matu ruļļiem veidosi lokas, tās labāk piegulēs pleciem un atstās elegantu iespaidu, jo, pateicoties matu maskai, matu gali būs smagāki.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu