Kāpēc Inese Galante nav iestūrējusi laulības ostā? (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Operas dīva Inese Galante vīrietī par seksīgāko uzskata smadzenes un sirdi, toties mīlestība ir kā puķe, tā uzplaukst un nozied. Dziedātāja atklāj, kāpēc neprecas, un to, kas liek viņai nosarkt, kaut iekšēji, bet tomēr.

Izdevumam «Privātā Dzīve» operas dīva Inese Galante atklāj, ka vīrieti seksīgu padara smadzenes un sirds, tās ir lietas, kuras sieviete pirmās novērtē pretējā dzimumā.

Foto: Nauris Garkaklis

Izdevums sievietei uzdevis jautājumu, kāpēc notiek tā, ka, satiekot sievieti, vīrietis iemīlas, kļūst akls, bet apprecoties - kurls, operas dīva paziņo, ka vienmēr tā nenotiek, ja notiek, tad tas ir tāpēc, ka attiecībās iestājas apnikums un tas liek cilvēkiem pārvērsties.

Galante nekad nav skaitījusi, vai biežāk vīrieši pamet viņu vai sieviete pamet vīriešus, mīla parasti beidzas dabiski, kā puķe nozied un viss.

Operas dīva atklāj, ka nekad nav iepazinusies internetā un vispār ar šo tehnoloģiju ir uz jūs. Viņa nespētu iepazīties internetā, jo būtiski ir dzirdēt otra balss tembru un intonāciju.

Dziedātājas mīļotais cilvēks Franks diezgan bieži bildina Latvijas operas dīvu, bet sieviete nepārtraukti atsaka, jo uzskata, ka viņi abi vairs nav bērni, kam laulības ir nepieciešamas.

Inese šo nevēlēšanos precēties pamato, ka, iespējams, viņai ir bail, ka laulības liks attiecībām mainīties uz negatīvo pusi, bet, iespējams, tā tas nenotiktu un laulība, tieši otrādi, tās iecementētu.

Galante nesarkst ārēji, bet gan iekšēji; ja ir vēlme panākt, lai operas dīva nosarkst, jāsāk izteikt komplimentus, sievietei vienmēr kļūst neērti, kad viņu dēvē par superzvaigzni un neatkārtojamu dīvu.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu