Slavenības atzīst, ka viņām ir defekti! (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ir slavenības, kuras uzmana sevi spogulī un, ieraugot kaut mazāko lietu, kura var kāda acīs nozīmēt mīnusu, uzreiz liekas zem skalpeļa; citas turpretī lepojas ar sevi, savu izskatu un pat neapsver iespēju iznīcināt savus defektus, bet par tiem nekautrējas arī runāt.

Aktrise Megana Foksa kautrējas no saviem roku īkšķiem, jo tie ir dažāda lieluma, apaļīgi, turklāt uz tiem aug kroplīgi nagi. Megana par šo faktu nebēdā, jo zina, ka trūkumi tikai paspilgtina plusus.

Grupas «One Direction» zvaigzne Harijs Stails atzinis, ka viņam ir veseli četri krūšu gali, tas netraucē puisim izģērbties un pludmalē staigāt bez krekla. Jaunais vīrietis vēl smejoties piemetina, ka tas neliek viņam izskatīties kā govij, Harijs uzskata, ka viņam bija paredzēts dvīņubrālis, bet tas kaut kādu iemeslu dēļ nepiedzima, bet atstāja viņam savus krūtsgalus.

Aktierim Gerardam Batleram, filmējoties filmā «Tom Raider» nācās pielīmēt vienu ausi pie galvas, jo, nogriežot īsus matus, aktiera ausis radīja pārāk lielu asimetriju. Kosmetoloģe ieteica pielīmēt ausi pie galvas, un to Gerards arī izdarījis.

Dziedātāja Keša ir paziņojusi, ka piedzimusi ar asti gluži kā suns, bet ārsti viņai to nogriezuši un nozaguši.

Kā izrādās, Eštona Kačera līgavai, aktrisei Milai Kunisai viena acs ir zaļa, bet otra brūna. Pirms pāris gadiem aktrise atklājusi, ka ilgu laiku bijusi akla ar vienu aci, slimības rezultātā Kunisa ieguvusi arī dažādas acu krāsas. Lai atgūtu redzi, Mila veica acu operāciju.

Milas Kunisas mīļotais, aktieris Eštons Kačers lepojas ar savām pēdām, jo viņam nav tādi pirksti kā visiem, bet gan ar starpsieniņām, kuras veido ko līdzīgu pleznai. Aktieris to pamato, ka viss nevar būt perfekts, ja viss pārējais ir perfekts, kaut kam ir jānoiet greizi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu