Kanālā Rīga TV24 jauns raidījums - «Tirgus Pērle»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Turpmāk darba dienu rītos plkst. 10.00 kanālā Rīga TV24 varēsiet sekot līdzi nedaudz atšķirīgam, tomēr izglītojošam un pozitīvam raidījumam, «Tirgus Pērle», kas top sadarbībā ar Rīgas Centrāltirgu. Tā vadītāja Latvijas produktu patriote Ilze Kvedere.

Raidījuma pirmajā daļā tiek aktualizēti «Tirgus jaunumi», bet raidījuma otrā daļa veltīta konkrētam produktam- «Tirgus Pērlei». Produkts kopā ar ekspertiem (pavāriem, uztura speciālistiem, gardēžiem) tiek pētīts, testēts un degustēts.

«Mēs meklējam ekoloģisku, kvalitatīvu, pašmāju produktu par draudzīgu cenu! Ja produkts apstiprina izvirzītās prasības- tas tiek atzīts par Tirgus Pērli.»

Reizi mēnesī Rīga TV24 radošā komanda dodas ārpus galvaspilsētas, lai ciemotos pie kāda Latvijas zemnieka, kura produkti iegādājami Rīgas Centrāltirgū. Kādos apstākļos tiek audzēts produkts? Kāda ir uzglabāšana? Kas nosaka cenu? Tas viss Tirgus Pērles speciālizlaidumā «Īsts Latvijas produkts».

Foto: publicitātes

Skatītāji ir aicināti ņemt līdzdalību un ieteikt savus iecienītos un pārbaudītos tirgus labumus, sūtot uz tirgusperle@rigatv24.lv

.«Man rūp, lai mani līdzcilvēki ir veseli un laimīgi, tādēļ meklēsim Tirgus Pērli kopā»/ I. Kvedere/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu