Ģimenes un kolēģu lokā Zane Jančevska nosvin savu 50. jubileju (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Talantīgā, vienmēr šarmantā aktrise Zane Jančevska savu tuvāko draugu, ģimenes, kolēģu un talanta cienītāju lokā nosvinēja savu piecdesmito dzimšanas dienu. Smaids ne mirkli nenozuda no aktrises sejas, gluži tāpat kā enerģija turējās visa vakara garumā, kas noteikti nebija viegli, jo tieši dzimšanas dienas pēcpusdienā tika prezentēta arī aktrises jaunā dziesmu programma «Dziesmu Dance».

Aktrise Zane Jančevska 29.jūnijā nosvinēja savu piecdesmito dzimšanas dienu. Visu dzimšanas dienas laiku nebeidzās dažādi muzikāli sveicieni, dejas, kopdziesmas un pat dažādas spēles. Kā gan citādi, dzimšanas dienā ieradās daudzi Nacionālā teātra aktieri, kuri sveica savu mīļo kolēģi ar dažādiem priekšnesumiem.

Viesi sagaidīja Zani, kopā izpildot vairākas dzimšanas dienām domātās dziesmiņas, kuras mazliet samulsināja aktrisi, jo viņa ir pieradusi pati kādam dziedāt šādas dziesmas, ne saņemt sev adresētus dziedājumus, turklāt tik lielā cilvēku pulkā.

Lai labāk skanētu, dziedāšana tika pavadīta ar klavieru spēli, klavieres spēlēja Zanes dēls Jēkabs, kurš savai mammai nedāvināja nekādu mantisku dāvanu, jo mantiskas lietas noveco, saplīst, bet tā vietā uzdāvināja paša sacerētu skaņdarbu, kuru Zanei izpildīja Jēkaba cīņu biedri no mācībām.

Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, sakot savu vēlējumu aktrisei, nebeidza jūsmot par viņas neizmērojamo talantu un skaistumu, piemetinot, ka atceras viņu jau no pašiem aktrises darba gaitu pirmsākumiem un ir vērojis, kā no jaunas, talantīgas meitenes, viņa pārvēršas nobriedušā, labā, skaistā aktrisē.

Vēlāk sekoja stepa dejas, kurās piedalījās arī pati Zane, jo nespēja nosēdēt mierā, tāpēc iesaistījās priekšnesumā. Sekoja vairāki muzikāli sveicieni no kolēģu puses, dažas daiļā dzimuma kolēģes gluži kā suitu sievas apdziedāja Zani, viņas talantu, dzīvi, skaistumu un pat bērnus, tas viesos izraisīja pozitīvu smaidu un lielus aplausus.

Liels pārsteigums Zanei bija viņas kolēģa un laba drauga Ivara Pugas zvans no Amerikas, Ivars sveica savu kolēģi dzimšanas dienā, aktieri neatturēja pat attālums.

Uzrunas teica arī aktrises pati pirmā aktiermākslas skolotāja, mamma, ar humoru apveltītais onkulis un mammas māsas.

Vēlāk sekoja viktorīna, kur viesi sadalījās divās komandās, bet punktus par pareizajām atbildēm piešķīra pati Zane un viņas mamma, viktorīnu ļoti aktīvi un jautri vadīja aktrise Indra Burkovska.

Atrakciju starplaikos viesiem bija iespēja baudīt ēdienus un uzkodas no bagātīgi klātā dzimšanas dienas galda, baudīt dažādus alkoholiskus un bezalkoholiskus dzērienus.

Vakara kulminācija bija grezna svētku torte, kā arī Zanes celšana gaisā, aktrise tika uzcelta astoņpadsmit reizes, jo tieši astoņpadsmit ir tas skaitlis, kam vienmēr jāpaliek sirdī, bet pārējie gadi veido dzīves pieredzi, kura lieliski noder.

Nepārtraukti sekoja tosti, vēlējumi, atmiņu stāsti, kā arī dāvanas un ziedi, tas viss kopā padarīja aktrises Zanes Jančevskas dzimšanas dienas svētkus neaizmirstamus!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu