Kailijas Dženeres mīļotais noliedz krāpšanas faktu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Septiņpadsmit gadus vecās Kailijas Dženeres mīļotais, reperis Tyga noliedz, ka krāptu meiteni, bet uzsver, ka gaida viņas astoņpadsmito dzimšanas dienu, lai paziņotu visai pasaulei par savām jūtām. Arī repera juristi saka, ka meitenei nav par ko uztraukties, jo Tyga apmelotāju ir iesūdzējis tiesā un pieprasa morālo kompensāciju.

Transseksuālā modele Mia Isabella publiskojusi fotogrāfijas, kurās redzams kails vīrietis ar tādiem pašiem tetovējumiem kā reperim, reperis apstiprina fotogrāfiju autentiskumu, bet noliedz, ka pazītu sievieti un jebkad būtu viņai ko sūtījis.

Tyga saka, ka bildes bijušas viņa telefonā un bija domātas viņa meitenei Kailijai Dženerei, ne transseksuālajai modelei.

Arī visas privātās ziņas, kuras nākušas no repera telefona, viņš neatzīst par sevis rakstītām, turklāt uzsver, ka neprot ne gatavot, ne jebkad iedomātos rakstīt sievietei, ka cep pankūkas un masturbē vienlaicīgi.

Tyga savā portālā «Instagram» ierakstījis: «Es vienmēr fokusējos uz pozitīvo un ceļu to sev apkārt. Es nekad neesmu sapratis, kāpēc cilvēki izvēlas naidu un negatīvismu.»

Reperis ir gatavs darīt visu, lai pierādītu savu nevainību, galvenokārt Kailijai, kuru nevēlas pazaudēt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu