Pasaulslavenā futboliste Hope Solo nespēj atstāt agresiju uz laukuma, sieviete arestēta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja, šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece Hope Solo arestēta par vardarbību ģimenē, sieviete fiziski ietekmējusi savu māsu un viņas dēlu.

Trīsdesmit divus gadus vecā sportiste arestēta par kautiņa izraisīšanu mājās, sievietei nav iespējas līdz tiesai tikt brīvībā, tiesnesis noraidījis pieprasījumu par atbrīvošanu pret drošības naudu.

Solo mājās norisinājusies traka ballīte, kura «izgāja no rāmjiem», tika izsaukti kārtībsargi. Policija izsaukta trokšņa un kautiņa dēļ - sportiste piekāvusi savu māsu un viņas dēlu.

Šī nav sportistes pirmā sadursme ar likuma sargiem; 2012.gadā sieviete arestēta par uzbrukumu savam līgavainim, bet, kad atbrīvota, pāris stundas laikā apprecējies. Laulība nebija ilga.

Ne velti saka: viss, ko darām, nāk mums atpakaļ, vēlāk sieviete apprecējās atkārtoti, un viņas jaunais vīrs mēdz pacelt roku pret viņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu