Publiski sastrīdas Lindsija Loena un Keita Mosa (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Lindsija Loena dzīvojot Anglijā sāka atstāt par sevi loti labu iespaidu un ikviens uzskatīja, ka aktrise ir mainījusies, beidzot tikusi pāri savām atkarībām un ir gatava strādāt. Izrādās Loenai labāk patīk skandalēties un rīkot drāmas.

Aktrise Lindsija Loena vienā no Londonas klubiem satikusi super modeli Keitu Mosu un viņas vīru, grupas «»Kills» dalībnieku Džeimiju Hincu. Loena nav atkāpusies ne soli no pāra un nepārtraukti centusies tos izaicināt, mēģinot panākt, lai viņi dodas prom no kluba un Loena paliek izklaidēties kā vienīgā zvaigzne.

Tā kā biznesa dēļ Loena pāris reizes bija pusdienojusi ar Mosas vīru un kārtojusi darba darīšanas, viņa mēģināja iegalvot modelei, ka viņai ir par ko uztraukties, jo vīrietis ir flirtējis ar viņu.

Beigu beigās Mosa ieteica Loenai pievērst labāk uzmanību viņas pašas vīrietim, angļu aktierim Tomam Kilberijam un kopā ar vīru pameta klubu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu