Aigars Grāvers un Aija Strazdiņa meklē savam Alfonam labāko draugu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Grupas «Jumprava» solists Aigars Grāvers un viņa sieva, režisore Aija Strazdiņa, par vienu no saviem bērniem var nosaukt īru vilku puiku Alfonu, kurš nejūtas kā suns, bet pilntiesīgs ģimenes loceklis. Nu laulātais pāris meklē Alfonam spēļu draugu.

Drauga meklēšana notiek portālā «Facebook», kurā ir ievietota plaša informācija par Alfonu un viņa vēlmēm un topošā drauga raksturojums.

«Alfons ir 1,5 gadus jauns īru vilku puika, kuram apnicis vienam pašam skraidīt pa pagalmu. Gadās, ka bezgala sirsnīgo 83 kilogramu dēļ viņam reizēm ir grūti nodibināt abpusēji patīkamas attiecības ar sugas brāļiem - bet ai, kā gribas PASPĒLĒTIES un IZSKRIETIES pa MEŽU vienā solī ar četrkājainu kolēģi!» portālā «Facebook» raksta Aija.

Foto: facebook.com

Tieši tāpēc Alfonam tiek meklēts draugs - vēlams, puika, kurš izmēros ir brašs; tas nozīmē - lielāks par zaķi.

Topošais draugs nedrīkst baidīties no lieliem gabarītiem, tam ir jābūt labsirdīgam un tādam, kuru saimnieki būtu gatavi vismaz reizi nedēļā aizvizināt uz kādu no Pārdaugavas puses mežiem, lai satiktos uz kārtīgu izskriešanos.

Grāvers un Strazdiņa apsola, ka tiks izskatīti visi piedāvājumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu