Vaira Vīķe-Freiberga nosvinējusi 15. gadus kopš ievēlēšanas prezidentes amatā (61)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fcebook/Ieva Bondare

Bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 17.jūnijā nosvinējusi savu ievēlēšanu prezidentes amatā. Kopš šī nozīmīgā mirkļa ir pagājuši piecpadsmit gadi, bet sieviete turpina svinēt šo mirkli.

17.jūnijā bijusī valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar savu dzīvesbiedru Imantu Freibergu, kā arī citiem savas bijušās komandas biedriem satikās un jaukā atmosfērā nosvinēja savus svētkus.

17.jūnijā pagāja tieši piecpadsmit gadi kopš prezidentes amatā tika ievēlēta Vaira Vīķe-Freiberga, pēc viņas vadīšanas laika amatā stājās Valdis Zatlers, kam sekoja Andris Bērziņš, bet tieši Vaira Vīķe-Freiberga ir guvusi nozīmīgākus panākumus un cilvēku acīs tiek uzskatīta par līdz šim labāko valsts galvu.

Šādu apgalvojumu pierāda neskaitāmie laba vēlējumi bijušās prezidentes sociālā tīkla «Facebook» lapā, kur valsts iedzīvotāji raksta, ka tieši Vairas valdīšanas laiks bija patiesi gaišs laiks mūsu Latvijai, vai, ka tieši Vaira joprojām ir mūsu prezidente.

Iedzīvotāji arī šo Vairas Vīķes-Freibergas ievēlēšanas dienu uzskata par nozīmīgu dienu Latvijas vēsturē!

Sveicam bijušo prezidenti svētkos!

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu