Centrāltirgū ielīgos Jāņus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Piektdien, 20.jūnijā, Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā ar radošajām darbnīcām, siera un citu gardumu degustāciju ielīgos Jāņus. Uz svētkiem īpaši aicinātas ģimenes ar bērniem, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Centrāltirgus Mārketinga un komunikācijas daļas pārstāvis Ivars Jakovels.

«Rīgas Centrāltirgus» valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs atzīmē, ka Jāņu laikā Centrāltirgus ir vieta, kur ir plašākais Jāņu siera un jāņuzāļu klāsts, tāpēc piektdien pirmssvētku gaisotnē būs iespēja iegūt daudz labu padomu par Jāņu siera siešanu un zāļu vainagu vīšanu. Darbosies arī amatnieku un mājražotāju tirdziņš.

Nēģu laukumā Jogitas Pūpolas vadībā no plkst.11.00 līdz pat plkst.14.00 bērni varēs iesaistīties augu un koku sēšanas un stādīšanas aktivitātēs, apvienības «Livonieši» vadītājs Andris Geidāns iemācīs, kā pagatavot Līgo nakts svētku lāpu.

Pasākuma laikā Nēģu laukumā ikviens Centrāltirgus gardēžu klubā varēs iesniegt sava iecienītā Līgo svētku ēdiena recepti un saņemt noderīgas balvas, kā arī aklajā degustācijā noteikt gardāko Jāņu sieru, kuru iespējams iegādāties Rīgas Centrāltirgū.

Visi pasākumi būs bez maksas.

Svētku laikā 20., 21. un 22.jūnijā Centrāltirgū un Vidzemes tirgū notiks Līgo tirdziņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu