Video: Kunisa vēršas pie nākamajiem tēviem, sakot – jūs neesat stāvoklī! (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Mila Kunisa gaida savu pirmdzimto kopā ar aktieri Eštonu Kačeru, tomēr aktrisei nepatīk, ja vīrieši, kuri kļūs par nākamajiem tēviem, izmanto frāzi – mēs esam stāvoklī! Mila uzskata: kamēr no vīrieša neiznāks ārā cilvēks arbūza lielumā, viņiem nav tiesību ko tādu teikt.

Aktrise Mila Kunisa viesojās raidījumā, kura vadītājs, apsveicot Milu ar gaidāmo bērnu, paziņojis, ka arī viņš un viņa sieva ir stāvoklī, tas saniknojis aktrisi, viņa piecēlusies, pagriezusies pret kameru un uzrunājusi visus topošos tēvus.

Kunisa iesākusi savu sakāmo ar vārdiem, lai vīrieši beidz teikt «mēs esam stāvoklī», jo viņi nav stāvoklī - tiem nevajadzēs izstumt no sevis cilvēku arbūza lielumā.

Tālāk Kunisa jautājusi, vai viņi raud aiz vientulības, automašīnā klausoties stulbu Betas Midleres dziesmu, vai viņi nepārtraukti vēlas doties uz tualeti?

Nobeigumā aktrise teikusi, ka skriešana uz tualeti tāpēc, ka ir izdzerts pārāk daudz alus vai tekilas, neskaitās, jo grūtnieces nelieto alkoholu, tāpēc ka viņās iekšā aug mazs, jauks, mīļš cilvēciņš.

Mila vēlreiz piemetinājusi, ka vīrieši nav stāvoklī, stāvoklī ir tikai sievietes, un mierīgi apsēdusies gaidīt, kad raidījuma vadītājs pārvarēs šoku.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu