Ir kronēta seksīgā konkursa «Miss Bikini Latvia 2015» uzvarētāja

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

27.jūnijā tūristu iecienītajā naktsklubā «Coyote fly» norisinājās konkursa «Miss Bikini Latvia 2015» fināls, kur par galveno balvu – iespēju pārstāvēt Latviju pasaules konkursā Ķīnā sacentās desmit meitenes.

Finālā dalībnieces demonstrēja defilē prasmes, perfektos trenētos augumus, pašpārliecību, kā arī peldkostīmus un dizaineres Kristīnes Deimones vakartērpus.

Tā kā šis konkurss ir tendēts tikai uz dāmu augumiem, to perfektumu, liels uzsvars žūrijas vērtēšanā tika likts uz sportiskumu, muskuļiem un plakaniem vēderiem.

Kā jau pierasts, vērojot pēdējā laika skaistuma konkursus, neviena meitene nepalika bez titula, ikvienai tika atrasta īpaša «odziņa», kura izcēla katras meitenes plusus.

Beigu beigās žūrija lēma, ka kroni iegūst divdesmit gadus vecā studente Anete Šaitere.

Pasākumā atpūtās, vēroja skaistules un fotografējās kopā ar tām «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki – Mārtiņš Oliņš, Marta Kalēja, dziedātāja Liene Greifāne, dejotājs Rolands Šteinbergs, hokejists Kaspars Saulietis, televīzijas personība Renārs Zeltiņš, modes žurnāliste Simona Kubasova un daudzi citi.

Pēc pasākuma neviens nesteidza prom, bet turpināja baudīt šampanieti, izteikt komplimentus dalībniecēm un pasākuma organizatorei Diānai Kubasovai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu