Džeimss Franko publicē pasaku par Lindsiju Loenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aktieris un dziedātājs Džeimss Franko turpina noliegt aktrises Lindsijas Loenas stāstīto, ka viņi ir pārgulējuši. Franko pat ir izdomājis pasaku, kurā izsaka savu viedokli par Loenu.

Aktieris un dziedātājs Džeimss Franko atspēlējas aktrisei Lindsijai Loenai, uzrakstot pasaku par viņu, kurā apraksta gan patiesus faktus, gan iekļauj fantāziju. Franko izvēlējies pasaku kā izpaušanās veidu, lai pastāstītu par savu attieksmi pret Loenu, jo tas ir veids, kā likt cilvēkiem minēt, kas no uzrakstītā ir patiesība, bet kas iztēles auglis.

Pasaku aktieris sāk ar tekstu – reiz dzīvoja rudmataina meitene, kura apmetās viesnīcā «Chateau Marmont».

Meitene, lūdzot viesnīcas menedžerim, ieguva atslēgu no Franko apartameniem, viņš vēroja, kā meitene mēģina atslēgt apartamenta durvis, bet viņai tas neizdevās, jo Džeimss aizslēdza durvis ne tikai ar atslēgu, bet arī ar ķēdi. Tas aizkavēja rudmataino meiteni nokļūt Franko pasaulē.

Rudmatainā meitene pie pusatvērtām durvīm pastāstījusi par narkotiku atkarību, skandāliem un alkoholu.

Aktieris turpina, ka reiz rudmatainā meitene aizmigusi viņam uz krūtīm un viņš glaudījis viņas rudos matus. Tas Franko licies tik dīvaini, jo šī rudmatainā meitene ir izdomāta, visa Holivuda par viņu runā.

Aktieris piebildis, ka cer, ka šis izdomātais, rudais tēls tiks ārā no sava uzpūstā burbuļa un iemācīsies atdalīt privāto dzīvi no savas karjeras, jo, tā turpinot, cilvēks vairs neatbild par savu dzīvi, bet plūst preses radītā tēla ēnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu