Slavenības, kuru bērnus iznēsājušas surogātmātes (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenības, nespējot iznēsāt bērnus, baidoties izbojāt figūru vai vienkārši tāpēc, ka ir viendzimuma pāris, izmanto sieviešu pakalpojumus, kuras iznēsā viņu pēctečus, lai ģimenē ienāktu bērni.

Seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne Sāra Džesika Pārkere neiznēsāja savus bērnus Tabitu un Marionu, bet izmantoja surogātmātes pakalpojumus.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Arī Neils Patriks Hariss un viņa partneris Deivids Burtka, tika pie bērniem, pateicoties surogātmātei. Nu pāris audzina jau trīs gadus vecus dvīņus.

Aktrise Nikola Kidmena lomas dēļ nevarēja atrast laiku, lai iznēsātu savu meitu Feitu Margaretu, lai kļūtu par vecākiem otrajam kopīgajam bērnam, Kīts Urbans un Nikola Kidmena meklēja piemērotāko surogātmāti, kura līdzinātos aktrisei.

Dziedātājs Rikijs Martins par saviem mazajiem brīnumiem ir pateicīgs surogātmātei. Mūziķim nepatīk sievieti, kura laida pasaulē viņa dvīņus, šādi dēvēt, viņš kundzi sauc par sievieti, kura palīdzēja piepildīt viņa sapni un kļūt par tēvu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Aktrise Elizabete Banksa izmantoja surogātmāti, jo nespēja iztēloties, ka viņā iekšā būs bērns un kārpīsies, kustēsies viņas vēderā. Tāpēc sieviete izmantoja surogātmāti, lai pasaulē nāktu viņas dēls Fēlikss.

Sers Eltons Džons un viņa vīrs Deivids Furnišs divreiz izmantoja vienu un to pašu surogātmāti, lai pasaulē nāktu viņu dēli.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu