Foto: Katy Tindemark uzstājas spožajā Lugāno modes šovā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Šogad jau sesto reizi, sadarbojoties ar kompāniju «JB production», dziedātāja Katy Tindemark devās uz Šveici uzstāties Lugāno modes šovā, kurš notiek pilsētas centrālajā laukumā un pulcē tūkstošiem cilvēku.

No uzstāšanās brīvajā laikā Katy Tindemark apmeklēja Šveices un Itālijas ekskluzīvās vietas.

«Blakus slavenajam Komo ezeram atrodas Villa d`Este – oligarhu un glamūru stūrītis. Nevaru teikt, ka jutos tur omulīgi, jo man ir citādāks ģērbšanās stils un man būtiskas ir mazliet citas vērtības, bet tur dzīvojošie miljonāri mani ļoti labi uzņēma. Cilvēki atsaucīgi, un bija interesanti ar tiem vēlāk sarunāties vakariņu laikā,» smaida Katy.

Vakariņu laikā Katy Tindemark iepazinās ar Lugāno mēru Marko Boradori un itāļu kanāla «5» ziņu vadītāju Saverio Ariemu.

«Apmeklēju Lugāno centru, kur izstaigāju veikaliņus, gan smaržu, gan gleznu, tie tur vairumā. Pati Lugāno promenāde, manuprāt, ir visskaistākā vieta uz zemes. Šeit veselus četrpadsmit gadus dzīvoja Rainis un Aspazija, viņiem par godu parkā atrodas piemineklis,» tā Katy.

Pēc atpūtas un pastaigām sekoja vēl citas uzstāšanās, pēc kurām gan Katy Tindemark, gan dziedātāja Natālija Tumševica saņēma daudz labu atsauksmju un uzaicinājumu koncertēt Romā.

Uzstājoties Katy Tindemark izmantoja divus īpaši darinātus kostīmus, vienu no tiem speciāli Katy uzšuva dizainere Olga Andrevska.

Tieši Olgas tērpā tika prezentēta dziedātājas jaunā dziesma «Spirits go on forever».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu