Dziedātāja Rita Ora pastāsta patiesību par Teilores Sviftas puisi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Rita Ora sniegusi interviju jaunākajā žurnāla «Marie Claire» izdevumā. Intervijā māksliniece stāsta par attiecībām ar dīdžeju, nu jau Teilores Sviftas draugu Kalvinu Harisu un atklāj savas veiksmīgās karjeras noslēpumu.

Rita Ora atzinusies, ka baidās būt viena un viņai nav kauns atzīt šo faktu. Rita cer, ka šāds stāvoklis nav bezgalīgs cikls, kas iet uz riņķi. Reizēm mīlestība vienkārši liek jukt prātā, un viņa vēlas šādu sajūtu.

Runājot par Kalvinu Harisu, māksliniece stāsta, ka pēc šķiršanās jūtas gan muzikāli, gan cilvēcīgi brīva. Viņai nevienam nav jāatskaitās, jābaidās no kļūdām, jo dīdžejs nespēj samierināties ar cilvēcīgajām kļūdām un pēc šādu kļūdu pieļaušanas pārmet otrajai pusītei kļūdas ilgu laiku.

Rita priecājas, ka izšķīrusies no dīdžeja, un cer, ka jaunajās attiecībās viņš nerīkojas tāpat kā laikā, kad viņi bija kopā.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu