Top5 slavenības ar caurspīdīgām kleitām (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosiešu popzvaigzne Riana (Rihanna) pirmdien, apmeklējot Amerikas Modes dizaineru balvas pasniegšanas pasākumu, uz sarkanā paklāja iznāca tādā tērpā, ka fotogrāfiem nekas cits neatlika, kā visas savas kameras pavērst dziedātājas virzienā. Riana nav pirmā slavenība, kas starmešu gaismā iznākusi atklātā, caurspīdīgā tērpā, arī pirms viņas bijuši veiksmīgāki un ne tik veiksmīgi piemēri. Piedāvājam nelielu ieskatu vēsturē - jūsu uzmanībai slavenas aktrises, modeles un dziedātājas ar seksīgām caurspīdīgām kleitām. Spriediet paši, kurai dāmai sanācis gaumīgāk!

 
Gvineta Paltrova
Gvineta Paltrova Foto: REUTERS/ScanPix

Gvineta Paltrova

Pagājušogad aktrise Gvineta Paltrova apmeklēja filmas «Iron Man 3» pirmizrādes vakaru Holivudā, tērpusies gana pikantā kleitā. Tērpa sānos iestrādāts pavisam caurspīdīgs audums, kas atklāja 40 gadus vecās skaistules gurnus, kā arī diezgan daudz no sēžamvietas.

Foto: REUTERS/ScanPix
 
Džesika Česteina
Džesika Česteina Foto: REUTERS/ScanPix

Džesika Česteina

Aktrise Džesika Česteina 2012. gada «Tony Awards» balvas ceremonijā ieradās gaužām caurspīdīgā kleitā, kas neko daudz nenosedza... 31 gadu vecā rudmate pa sarkano paklāju pārvietojās «Marios Schwab» modes nama darinātajā kleitā, kas bija izšūta ar pērlēm un zem kuras bija pavilkta miesaskrāsas korsete, kas aizstāja krūšturi.

Džesika Česteina
Džesika Česteina Foto: Reuters/ScanPix
 
Kendisa Bačere
Kendisa Bačere Foto: Reuters/ScanPix

Kendisa Bačere

Aktrise Kendisa Bačere (Candice Boucher) 2011. gada Kannu kinofestivālā. Šī skaistule varētu ierasties vispār bez tērpa un izskatītos lieliski!

Kendisa Bačere
Kendisa Bačere Foto: REUTERS/ScanPix
 
Erina Vasone
Erina Vasone Foto: REUTERS/ScanPix

Erina Vasone

Amerikāņu modele Erina Vasone 2013. gada MTV mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijā.

Erina Vasone
Erina Vasone Foto: REUTERS/ScanPix
 
Džeimija Aleksandera
Džeimija Aleksandera Foto: Reuters/ScanPix

Džeimija Aleksandera

Pagājušogad 29 gadus vecā aktrise Džeimija Aleksandra (Jaimie Alexander) ieradās filmas «Thor: The Dark World» pirmizrādē ļoti seksīgā kleitā - garā caurspīdīgā vakarkleitā ar auduma ielaidumu, kas atsedza aktrises skaistās, kailās formas.

Džeimija Aleksandera
Džeimija Aleksandera Foto: REUTERS/ScanPix
Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu