Foto: Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki iesaistās interesantā zibakcijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

13. jūnijā vienas no Jūrmalas lielāko viesnīcu terasēm un tās teritorijā notika Starptautiskais veselības festivāls, kura mērķis ir motivēt cilvēks sportot, ēst veselīgu pārtiku un rūpēties par savu veselību.

Pasākuma devīze «Viena diena var mainīt visu jūsu dzīvi!» ir izdomāta ne velti, jo, pateicoties informācijai par veselīgu ēdienu, savas aktivitātes atrašana var dienas laikā mainīt daudzu cilvēku dzīvi.

Dejas zibakcijas iniciators un citu dalībnieku motivētājs ir neviens cits kā šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētājs Viktors Haritonovs.

Viktoram pievienojās ne tikai viņa deju partnere, dziedātāja Liene Greifāne, bet arī citi šova kolēģi, tādi kā uzņēmēja Svetlana Leva, dejotājs Mārtiņš Kagainis, dejotāja Marta Kalēja, dejotāja Lesia Bogačova, «Latvijas lepnums» Mārtiņš Oliņš, kā arī šova producenti un dejotgribētāju otrās pusītes un bērni.

Lai sagatavotos zibakcijai, notika vairāki mēģinājumi, kuros dalībnieki atkal jau izmēģināja iemīļotās dejas.

Zibakcijas beigās šova dalībnieki nesteidzās uzreiz mājās, bet uzkavējās, lai dalītos atmiņās par šovu, pārrunātu jaunos mērķus, izaicinājumu un vienkārši lieliski pavadītu laiku pie jūras.

Dalībnieki priecājas, ka zibakcijā noraudzījās daudzi cilvēki, tātad, viņu uzdevums ir izpildīts, cilvēki saņēma sev paredzēto ziņojumu un, iespējams, iemīlēja deju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu