Jautrā aktieru veidotā gaisotnē atklāj «Epikūra dārza» terasi (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

31.maija vakarā Dailes teātra kafejnīcas terase ar nosaukumu «Epikūra dārzs» tika atklāta jau sesto gadu pēc kārtas. Terase rada lielisku mājīguma sajūtu, un to ikdienā novērtē teātra darbinieki, kā arī ikviens interesents.

«Epikūra dārza» terase tika atklāta jau sesto gadu pēc kārtas, svinīgo pasākumu apmeklēja teātra aktieri, režisori, grimētāji un citi Dailes teātrim tuvu stāvoši un mīloši cilvēki.

Viesiem bija iespēja klausīties grupas «5Ms» uzstāšanos, kura izpildīja tautā mīlētas latviešu un ārzemju dziesmas, dziesmas ikvienam bija zināmas un daži pat dziedāja tām līdzi, kā jau radošu cilvēku kolektīvā, pēc ikvienas dziesmas noskanēšanas grupa saņēma raženus aplausus.

Pasākuma vadītāja lomā iejutās aktieris Ģirts Andžāns, kurš atklāja arī brīvo mikrofonu, izpildot dziesmu, tā saņēma plašas ovācijas. Vairāk gan neviens neiedrošinājās iemēģināt skatuvi, bet tas radīja lielāku iespēju uzstāties grupai «5Ms».

Viesiem bija iespēja sēdēt mīkstos, ērtos krēslos un mirklī, kad palika vēsi, doties iekšā teātrī pēc siltiem plediem. Atmosfēra bija tik lieliska, ka daudzi viesi izteica viedokli par aukstumu un to, ka par spīti tam nevēlas doties projām no mājīgās un jaukās vietas.

Pasākumu apmeklēja Dailes teātra galvenais režisors Dž. Dž. Džilindžers, aktieri Ģirts Ķesteris, Ģirts Andžāns, Lauris Subatnieks, Aldis Siliņš, kā arī kolēģi no citiem teātriem Marija Bērziņa, Ieva Aleksandrova-Eklone un Maija Doveika.

Viesi klausījās muzikālos priekšnesumus, nodevās sarunām ar sen nesatiktiem kolēģiem, apsprieda vasaras plānus, kā nekā teju, teju teātros iestājas brīvdienas.

«Epikūra dārzs» bija parūpējies arī par viesu tukšajiem vēderiem, piedāvājot iestiprināties, baudot gardu zupu un lielisku otro ēdienu. Kā jau īstā atklāšanā, viesi tika cienāti ar vīnu, kokteiļiem un sulām, «Epikūra dārzs» centās ar ēdieniem un dzērieniem uzminēt ikviena viesa gaumi.

Pēc pusnakts viesiem bija iespēja baudīt gardo torti, tas bija kā lielisks punkts uz i vakara izskaņā.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu