Agnese Zeltiņa palīdz fotogrāfei Annai Ļakiševai meklēt mūzu (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Fotogrāfe Anna Ļakiševa meklēja savu mūzu, lai to atrastu viņa izveidoja foto projektu, kurā meklēja kādu īpašu sievieti. Saņemot 1000 pieteikumus, tika atrastas arī īstās iedvesmu veicinošās dāmas.

Foto projektam tika dots nosaukums «Model for Lyanna photography», kuru vadīja pati fotogrāfe Anna Ļakiševa, kura no visiem 1000 pieteikumiem izvēlējās četrpadsmit finālistes, kuras tikai iemūžinātas fotogrāfijās, kuras apskatāmas izstādes «Daydream» ietvaros.

Lai atrastu savu mūzu, Anna neizmantoja profesionālas modeles, bet atrada un atbrīvoja skaistumu meitenēs, kurām ar fotografēšanos nav nekāda sakara. Meitenēm tika rīkotas dažādas meistarklases, kuras atbrīvoja jaunās sievietes, lika apzināties sievišķību, savu skaistumu un veicināja pašapziņas pilnveidošanos.

Jaunapgūtās prasmes ikvienam interesentam bija iespējams vērot restorānā «Dārzs» 30. maija vakarā, kur norisinājās foto projekta fināls. Meitenes, rotājušās ar tautā iecienītās aktrises, rotu dizaineres Agneses Zeltiņas rotaslietām un mugurā velkot populārā zīmola «Karen Millen» tērpus, defilēja pa mēli.

Meiteņu acīs bija manāmas bailes, viņas ar acīm meklēja savu pasniedzēju vai Annas seju, bet, saņemot pretī smaidus saprata, ka viņām viss izdodas lieliski, turpināja godam staigāt pa mēli.

Kamēr Anna vairāk uzmanības pievērsa atnākušajiem viesiem, izklaidēja viesus, sasveicinājās, saņēma ziedus, Agnese Zeltiņa vairāk uzmanības pievērsa modelēm, vērojot, vai visām ir rotas, vai tērpi kārtībā un garastāvoklis pozitīvs.

Foto projektu klātienē vēroja aktrise Agnese Zeltiņa, uzņēmēja Marika Ģederte, zīmola «Basque Latvia» īpašniece Tatjana Kaluga-Viktore, dizaineres Aļona Bauska un Indra Salcēviča, uzņēmēja Santa Kola un daudzi citi.

Par viesu izklaidi rūpējās žurnāliste un raidījumu vadītāja Kristīne Gnatjuka, kā arī saksofonists Jānis Danēvičs.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu